Otsikko

Kuvateksti

TIEDOTE

KENTÄN KÄYTTÄJILLE!


 

 

 

Seinäjoen kaupungin liikuntatoimen kanssa on tehty sopimus, että Mäki-Pohdon Yksityisratsastajat ry hoitaa Mäki-Pohdon ulkoratsastuskentän varaustoiminnan. Toiminnan ajatuksena on estää valmennusten/tapahtumien päällekkäisyys. Kentän käyttö on kaikille edelleen maksutonta.

Eli jaamme kentän väliaidalla, jolloin toiseen päähän tulee n.25x60 koulukenttä ja loppuosa 75x60 on ns. estepuoli. Koulupuolella pyörii ratsastuskoulun tunnit normaalisti tarpeen mukaan ja toinen puoli on vapaasti käytettävissä muuhun toimintaan. Tarvittaessa kouluvalmennukset ja estevalmennukset voivat pyöriä yhtäaikaakin, jolloin ratsastuskoulun  tunnit pidetään maneesissa.

 Voit varata kentän valmennuksiin (=usean ratsukon valmennus)seuran nettisivuilla käyttöösi tarpeen mukaan. Tee varaus muutamaa päivää ennen, niin asia tulee muille käyttäjille tiedoksi ja kalenteriin luettavaksi. Tällöin ei muiden tule turhaan vietyä hevosta kentälle, jos se on varattuna. Normaali ratsastuksia varten kenttää ei varata, vaan sopu sijaa antaa ja on mukavaa harrastaa porukalla.

Seinäjoen kaupungin liikuntatoimi hoitaa kentän lanauksen kerran viikossa ja suolausta n. 2 kertaa kesässä.

Seinäjoen kaupunki omistaa kentällä olevan estekaluston, jota toivotaan kohdeltavan hyvin eli puomeja ei saa jättää maahan vettymään vaan ne on nostettava kannattimille, ainoastaan lyhyet 3m kuluneet puomit voivat olla maapuomi käytössä jatkuvasti. Toivomme kaikkien noudattavan tätä sääntöä, että kenttä kalustoineen on jatkossakin veloituksetta käytössämme. Riihessä olevat muovipinnotteiset esteet ovat Mäki-Pohdon Yksityisratsastajien omistamia ja ne ovat vain seuran käytössä ja lähinnä kilpailuja varten.

Lisätietoja makipohdonyksityisratsastajat@gmail.comLaita sähköpostia jos on kysyttävää kenttäasiassa.(Liikuntatoimen kanssa sovittu, että kenttäasiat hoidetaan sinnepäin seuran puolesta)